flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Із Днем працівників суду!

18 грудня 2017, 10:49

У п*ятницю, 15 грудня 2017 року, відбулися святкові збори з нагоди річниці Дня працівників суду, в яких взяли участь судді та працівники апарату Комунарського районного суду міста Запоріжжя.

Голова суду Олександр Фунжий  привітав присутніх із професійним святом та зауважив, що в непростий час реформування судова система повинна відповідати суспільним потребам та новим законотворчим завданням. Побажав винуватцям свята невичерпної енергії, успіху та наполегливості.

Суддя-спікер Роман Холод також привітав присутніх із святом та побажав натхнення та витримки колективу для нових професійних звершень, а також оптимізму, міцного здоров*я та родинного затишку.

Після побажань Олександр Фунжий та Роман Холод вручили грамоти Ради суддів України за значний вклад у зміцнення авторитету судової влади та високий професіоналізм керівникові апарату суду Людмилі Заїченко, помічникам суддів Олесі Артюх та Людмилі Чумак, головному спеціалісту Марії Зінченко, секретарю судового засідання Вікторії Кунець та спеціалісту Інні Гарнюк.

Після вручення нагород  від Ради суддів України урочисте зібрання завершилося. Охочі ділилися  позитивними емоціями і робили фото на пам’ять про цей святковий день з нагоди професійного свята.

 

 

 

 

Прес-секретар

Комунарського районного суду м. Запоріжжя