flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Неодноразово засудженому громадянину Ч. обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

06 грудня 2017, 18:28

06 грудня 2017 року слідчим суддею Комунарського районного суду м. Запоріжжя розглянуто клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою громадянину Ч., раніше неодноразово засудженому за вчинення злочинів проти власності, який знову підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб).

04 грудня 2017 року громадянин Ч., маючи прямий умисел на відкрите викрадення чужого майна, діючи повторно, з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, зайшов до приміщення роздягальні групи ДНЗ, де шляхом вільного доступу з шафи відкрито викрав майно громадянки Ю.

Судом встановлено, що вищевказаний громадянин є особою, раніше неодноразово судимою за скоєння злочинів проти власності, звільнився 16.10.2017 р. з місць позбавлення волі по відбуттю строку покарання та  вчинив новий злочин практично одразу після звільнення з місць позбавлення волі.

Заслухавши думки сторін, дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя ухвалив обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят діб з можливістю внесення застави у розмірі 32000 грн.

 

Прес-секретар

Комунарського районного суду м. Запоріжжя