flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! Особливий режим роботи Комунарського районного суду м.Запоріжжя в умовах воєнного стану!

01 березня 2022, 12:28

Шановні учасники справ та відвідувачі суду!

Комунарський районний суд м. Запоріжжя повідомляє, що у зв’язку зі збройною агресією проти України та введенням в Україні воєнного стану з метою збереження життя та здоров’я учасників справ, відвідувачів суду та працівників суду в Комунарському районному суді м. Запоріжжя встановлено особливий режим роботи в умовах воєнного стану, зокрема, тимчасово зупинено розгляд справ до усунення обставин, які зумовлюють загрозу життю, здоров’ю та безпеці учасників справ, відвідувачів суду та працівників суду в умовах збройної агресії проти України, крім здійснення невідкладних дій щодо вирішення питань, пов’язаних з обранням та продовженням запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою, розгляду слідчими суддями клопотань правоохоронних органів, а також вирішення інших невідкладних питань.

Звертаємо увагу, що канцелярія суду здійснюватиме прийом вхідної кореспонденції у робочі дні щоденно з 10:00 год до 13:00 год (у разі наявної можливості).

Рекомендуємо утриматись від відвідування суду, процесуальні права та обов’язки реалізовувати з використанням засобів електронного зв’язку (підсистеми «Електронний суд», офіційної електронної пошти суду inbox@km.zp.court.gov.ua).

Роз’яснюємо про необхідність зазначення особистої електронної пошти для забезпечення можливості надсилання копій судових рішень та відповідей на невідкладні заяви та клопотання в електронному вигляді.

У разі необхідності термінового отримання копій судових рішень в паперовому вигляді рекомендуємо з метою якнайшвидшої їх видачі зазначати контактний номер телефону для узгодження дати та часу видачі.

Телефон для отримання додаткової інформації – 096-699-78-85.

Режим роботи суду може бути змінений з урахуванням об’єктивних обставин загострення збройної агресії (у тому числі ведення бойових дій) на адміністративно-територіальній одиниці місця розташування суду!

 

Керівництво суду