flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виклик в судове засідання відповідача Капустіна Олега Геннадійовича

31 липня 2018, 15:42

Комунарський районний суд м. Запоріжжя викликає у судове засідання відповідача  Капустіна Олега Геннадійовича у зв’язку з розглядом цивільної справи №333/2420/18 за позовом районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району як орган опіки та піклування в інтересах малолітніх дітей Капустіної Вікторії Олегівни, Капустіної Олександри Олегівни, Капустіної Євгенії Олегівни, до Капустіної Альони Ігорівни, Капустіна Олега Геннадійовича, третя особа: Запорізький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Запорізької міської ради про позбавлення батьківських прав, влаштування дітей і стягнення аліментів на утримання дітей.

 

Судове засідання відбудеться 16 серпня 2018 року о 15 год. 40 хв. в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.7, каб.28

Наслідки неявки в судове засідання учасника справи – відповідача передбачені статтею 223ЦПК України.Відповідно до ч.4 ст. 223 ЦПК України у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, справу буде розглянуто на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановлено заочне рішення).

 

 

Суддя

Комунарського районного суду

м. Запоріжжя                                                     Р.С. Холод