flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виклик у судове засідання обвинувачену Оленберг-Морозову Юлію Аркадіївну

27 березня 2024, 15:33

Оголошення

на офіційному веб-порталі судової влади України

щодо виклику обвинуваченого, зареєстроване місце проживання

(перебування), місцезнаходження або місце роботи якого невідоме

 

Комунарський районний суд м. Запоріжжя викликає у судове засідання особу, Оленберг-Морозову Юлію Аркадіївну, 12.12.1983 року народження, за обвинуваченням у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 111-1 КК України.

Судове засідання відбудеться 10 квітня 2024 року о 15 годині 50 хвилин у приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Європейська, 7, каб.27.

Судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо злочину за ч.1 ст.111, ч. 5 ст. 111-1 КК України, може здійснюватися за відсутності обвинуваченого (in absentia), який переховується від органів слідства та суду на тимчасово окупованій території України, на території держави, визнаної Верховною Радою України державою-агресором, з метою ухилення від кримінальної відповідальності (спеціальне судове провадження) та/або оголошений в міжнародний розшук.

Уразі Вашої неявки, за клопотанням прокурора, до якого додаються матеріали про те, що обвинувачений знав або повинен був знати про розпочате кримінальне провадження, суд постановить ухвалу про здійснення спеціального судового провадження стосовно Вас.

 

Суддя Комунарського районного суду

м. Запоріжжя                                                                                 І.Й. Наумова