flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виклик в судове засідання обвинуваченого Нетребко Павла Сергійовича

26 червня 2023, 10:51

Оголошення

 

Комунарський районний суд м. Запоріжжя викликає у підготовче засідання особу, Нетребко Павла Сергійовича, 10.02.1982 року народження, за обвинуваченням у вчиненні кримінального  правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 111-1 КК України.

Підготовче засідання відбудеться 09 серпня 2023 року об 12 годині 30 хвилин у приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Європейська, 7, каб.15.

Судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо злочину за ч. 5 ст. 111-1 КК України, може здійснюватися за відсутності обвинуваченого (in absentia), який переховується від органів слідства та суду на тимчасово окупованій території України, на території держави, визнаної Верховною Радою України державою-агресором, з метою ухилення від кримінальної відповідальності (спеціальне судове провадження) та/або оголошений в міжнародний розшук.

У разі Вашої неявки, за клопотанням прокурора, до якого додаються матеріали про те, що обвинувачений знав або повинен був знати про розпочате кримінальне провадження, суд постановить ухвалу про здійснення спеціального судового провадження стосовно Вас.

 

Суддя Комунарського районного суду

м. Запоріжжя                                                                                     А.В.Михайлова