flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням депутата Приморської міської ради у вчиненні злочинів проти основ національної безпеки України по суті

08 вересня 2022, 16:33

На розгляді в Комунарському районному суді м. Запоріжжя перебуває кримінальне провадження  за частиною другою статті 15 частиною другою статті 111частиною другою статті 15 частиною п’ятою статті 111-1 Кримінального кодексу України.

Органом досудового розслідування, депутатка Приморської міської ради Бердянського району Запорізької області, обвинувачується у вчиненні замаху на скоєння державної зради та замаху на здійснення колабораційної діяльності.

Ухвалою колегії суддів від 05 вересня 2022 року, призначено судовий розгляд кримінального провадження у відкритому судовому засіданні на 08 вересня 2022 року, відмовлено у задоволенні клопотання обвинуваченої та її захисників про повернення обвинувального акту прокурору, задоволено клопотання захисника обвинуваченої про витребування документів у  Запорізької обласної прокуратури.

08 вересня 2022 року розпочато судовий розгляд кримінального провадження, судом встановлений порядок дослідження доказів, сторони кримінального провадження скористалися правом на вступну промову. В судовому засіданні оголошено перерву до 13 вересня 2022 року.

 

Пресслужба

Комунарського районного суду м. Запоріжжя