flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистості з нагоди професійного свята - Дня працівників суду

15 грудня 2021, 12:54

Сьогодні, 15 грудня 2021 року в Комунарському районному суді м. Запоріжжя відбулися урочистості з нагоди професійного свята - Дня працівників суду.

Щирими та теплими словами з нагоди професійного свята присутніх привітали голова суду Едуард Стоматов, суддя - член Ради суддів України Роман Холод та керівник апарату суду Людмила Заїченко, які подякували працівникам за плідну роботу та побажали усім успіхів, терпіння і витримки у відповідальній справі, незмінних принципів справедливості і неупередженості, міцного здоров'я і невичерпної енергії.

Далі за доброю традицією голова суду вручив заохочувальні відзнаки працівникам суду, а саме:

- за значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю почесними грамотами Ради суддів України нагороджено Юлію Гешеву, Анастасію Іщенко, Катерину Кабанову, Ольгу Коверник, Яніну Садовську, Ніну Христову, Юлію Шелесько;

- за сумлінну працю, високий професіоналізм, особисті трудові досягнення грамотами від керівництва суду нагороджено Олександра Носаченка, Наталію Кару, Олену Бобко, Наталію Гріпас, Вікторію Лященко та Оксану Соломенну.

 

Пресслужба

Комунарського районного суду м. Запоріжжя