flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Презентація результатів щорічного дослідження «Медіавідкритість судів України: результати всеукраїнського опитування працівників і працівниць судів України, 2020 рік»

07 грудня 2021, 15:58

07 грудня 2021 року відбулась презентація дослідження "Медіавідкритість судів України-2020".

"Медіавідкритість судів України" ― це щорічне дослідження, що четвертий рік поспіль проводиться громадською організацією "Вектор прав людини" у співпраці з Радою суддів України. Наразі воно є єдиним системним дослідженням комунікаційної діяльності судів.

Спікерами на заході виступили представники Ради суддів України, Вищої ради правосуддя, Національної школи суддів України, ГО «Вектор прав людини», Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

Під час заходу було представлено наступні дослідження за 2020 рік:
  •  співпраця Представництва Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні та ГО «Вектор прав людини» для розвитку комунікаційної діяльності судів;

 

  • перспективи розвитку комунікаційної діяльності судів судовими органами та установами;
  •  представлення результатів щорічного дослідження «Медіавідкритість судів України: результати всеукраїнського опитування працівників і працівниць судів України, 2020 рік».

З результатами всеукраїнського опитування працівників та працівниць судів України за 2020 рік, в якому взяли участь 229 судів України, в тому числі і Комунарський районний суд м. Запоріжжя можна ознайомитись за посиланням: http://hrvector.org/zviti/21-12-06-2020.

Відео заходу ⇒ тут.

 

 

Пресслужба 

Комунарського районного суду м. Запоріжжя