flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд розглянув справу про адміністративне правопорушення відносно чоловіка, який загубив доньку у супермаркеті

25 листопада 2020, 14:27

Комунарський районний суд м. Запоріжжя розглянув матеріал про адміністративне правопорушення передбачене частиною першою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

За обставинами справи, 10 жовтня 2020 року громадянин Г. неналежним чином виконував свої батьківські обов’язки по догляду за трирічною донькою, внаслідок чого загубив останню у супермаркеті. Пошуком дитини займались працівники поліції.

В судовому засіданні батько дитини вину визнав повністю, додатково пояснив що перебуваючи у супермаркеті із дружиною та двома малолітніми дітьми, загубив доньку. Як виявилось пізніше вона ховалась від батька за автомобілем припаркованим на автостоянці.

Згідно із судовим рішенням громадянина Г. визнано винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною першою статті 184 КУпАП, але внаслідок малозначності скоєного правопорушення суд звільнив чоловіка  від адміністративної відповідальності, обмежившись усним зауваженням.

 

 

Прес-служба

Комунарського районного суду м. Запоріжжя